Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-18-2011-41

RK-18-2011-41.doc  RK-18-2011-41pr01.doc
Číslo materiálu41
Číslo jednacíRK-18-2011-41
NázevNávrh trojstranné dohody mezi krajem Vysočina, Krajskou hospodářskou komorou a Agrární komorou kraje Vysočina k projektu Kalendář 2012
Zpracoval Z. Čech, Šteklová
Předkládá L. Joukl
Počet příloh
Popis problémuV posledních letech se daří kraji Vysočina stále více prohlubovat spolupráci mezi krajem a podnikatelským sektorem. Spojení kraje a podnikatelského sektoru v oblasti průmyslu a zemědělství je pro všechny strany velkým přínosem a může velmi posílit pocit sounáležitosti s územím, na kterém žijeme.
Kraj Vysočina přišel s nabídkou společné realizace kalendáře Kraj Vysočina 2012 . Hlavními partnery tohoto projektu budou kraj Vysočina, Hospodářská a Agrární komora kraje Vysočina. V rámci identity s krajem a další propagace firem z Vysočiny, bude v kalendáři nabídnut prostor co největšímu počtu a co nejširší spektru firem. Pro jejich prezentaci v podobě loga bude vyčleněna jedna strana kalendáře. Spolupracující strany předpokládají, že kalendář bude vydán v nákladu cca 5 tisíc kusů, jeho distribuce bude zajištěna krajem Vysočina prezidentu republiky, členům Vlády České republiky, všem ministerstvům, poslancům a senátorům kraje Vysočina, hejtmanům ostatních krajů, všem městům, městysům a obcím kraje Vysočina, příspěvkovým organizacím zřizovaným krajem, státním organizacím s krajskou působností, profesním organizacím prostřednictvím obou komor. Spolupráce výše uvedených subjektů deklarovaná tímto způsobem není ve světě běžná a pro zahraniční partnery může být toto spojení velmi zajímavé. Kalendáře pro zahraniční partnery budou vydány v anglické jazykové mutaci.
Celý projekt Kalendář 2012 se připravuje jako neziskový, případný zůstatek finančních prostředků, získaných z projektu, bude využit na podporu aktivit směřujících především do oblasti sociální, školství a kultury.
Návrh řešení Odbor sekretariátu hejtmana navrhuje Radě kraje Vysočina rozhodnout uzavřít smlouvu o spolupráci dle materiálu RK-18-2011-41, př. 1.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
uzavřít Smlouvu o spolupráci dle materiálu RK-18-2011-41, př. 1.
Odpovědnost odbor sekretariátu hejtmana
Termín 24. 5. 2011
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz