Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-16-2011-05

RK-16-2011-05.doc
Číslo materiálu05
Číslo jednacíRK-16-2011-05
NázevZměna názvu akce zařazené na kapitole Nemovitý majetek v příloze M3 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích
Zpracoval H.Javůrková
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuV rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2011 je zařazena na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M3 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích akce Muzeum Vysočiny Jihlava - Roštejn - oprava bufetu . Při zpracovávání projektové dokumentace na výše uvedenou akci, bylo zjištěno, že prováděné práce budou mít charakter rekonstrukce - investice. Z tohoto důvodu je potřebné přejmenování akce tak, aby název odpovídal prováděným pracím Muzeum Vysočiny Jihlava - Roštejn - rekonstrukce bufetu a elektroinstalace .
Návrh řešení OM navrhuje přejmenování schválené akce, která je uvedena na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M3 Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích, z názvu Muzeum Vysočiny Jihlava - Roštejn - oprava bufetu na nový název Muzeum Vysočiny Jihlava - Roštejn - rekonstrukce bufetu a elektroinstalace .
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky ke změně názvu akce zařazené do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M3.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
změnit název akce zařazené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M3 -Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích z názvu Muzeum Vysočiny Jihlava - Roštejn - oprava bufetu na nový název Muzeum Vysočiny Jihlava - Roštejn - rekonstrukce bufetu a elektroinstalace .
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín květen 2011
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz