Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-06-2011-05

RK-06-2011-05.doc
Číslo materiálu05
Číslo jednacíRK-06-2011-05
NázevZměna názvu akce uvedené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek v příloze M1
Zpracoval S. Fejt
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o změnu názvu stavební akce v souvislosti se změnou charakteru akce technického zhodnocení z neinvestiční položky na investiční.
V rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství je zařazená akce Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Žďár nad Sázavou - oprava oken . V letošním roce se předpokládá zpracování projektové dokumentace s následnou realizací. Odbor majetkový nechal prověřit stav celé budovy. Z následné analýzy vzešel požadavek na provedení tepelné izolace vnějšího pláště budovy a půdního prostoru s ohledem na provozní výdaje za spotřebu energií.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje změnit název stavební akce Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Žďár nad Sázavou - oprava oken na nový název Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Žďár nad Sázavou - zateplení objektu a tím související změnu rozpočtu akce z neinvestičních výdajů na výdaje investiční.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
změnu názvu akce uvedené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství z Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Žďár nad Sázavou - oprava oken na nový název Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Žďár nad Sázavou - zateplení objektu .
Odpovědnost odbor majetkový
Termín únor 2011
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz