Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-04-2011-06

RK-04-2011-06.doc
Číslo materiálu06
Číslo jednacíRK-04-2011-06
NázevZařazení nové akce Domov pro seniory Koutkova-Kubešova Třebíč - statické zajištění budovy do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce, řešící prodloužení výkonu autorského dozoru stavby. Odbor majetkový zrealizoval v roce 2010 stavbu Domov pro seniory Koutkova-Kubešova Třebíč - statické zajištění budovy , zařazenou do rozpočtu kraje v roce 2010 do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích. Při závěrečné kontrolní prohlídce stavby, byl vznesen ze strany HZS požadavek na výměnu zámků u všech dveří v objektu, s instalací generálního klíče. Z tohoto důvodu došlo k prodloužení termínu kolaudace a prodloužení výkonu autorského dozoru do roku 2011, oproti plánovanému dokončení a uzavření akce do konce roku 2010. V návrhu rozpočtu kraje pro rok 2011 již tato akce nebyla uvedena.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje zařadit novou akci Domov pro seniory Koutkova-Kubešova Třebíč - statické zajištění budovy do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích. Dále OM navrhuje finančně krýt neuhrazený výkon autorského dozoru stavby změnou rozpisu rozpočtu v kapitole Nemovitý majetek, příloze M7 schváleného rozpočtu. Provedením úhrady výkonu autorského dozoru bude akce finančně vypořádána.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky k zařazení nové akce do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Domov pro seniory Koutkova-Kubešova Třebíč - statické zajištění budovy do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7-Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 31. 1. 2011
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz