Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-40-2010-02

RK-40-2010-02.doc
Číslo materiálu02
Číslo jednacíRK-40-2010-02
NázevNávrh na zařazení nové akce Střední škola technická Jihlava-oprava haly do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství
Zpracoval H. Javůrková
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce do rozpočtu kraje do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
V roce 2009 byla vyprojektována akce SŠ technická Jihlava-oprava haly jejíž realizace je zařazena v rozpočtu kraje pro rok 2011. V roce 2010 probíhá příprava této stavby z důvodu včasného zajištění vyjádření účastníků řízení - správců inženýrských sítí, Povodí Moravy Brno, dotčených orgánů státní správy k získání stavebního povolení a územního souhlasu pro tuto stavbu.
Návrh řešení OM navrhuje zařadit akci SŠ technická Jihlava - oprava haly do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství s tím, že finanční krytí je navrhováno řešit změnou rozpisu rozpočtu v rámci kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1.
Návrh usnesení předpokládá rozhodnutí o zařazení nové akce.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky k zařazení nové akce do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci SŠ technická Jihlava-oprava haly do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
Odpovědnost majetkový, ekonomický
Termín 22. 12. 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz