Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-38-2010-12

RK-38-2010-12.doc
Číslo materiálu12
Číslo jednacíRK-38-2010-12
NázevPravidla Rady kraje Vysočina pro přidělování dotací na pořádání celoročních volnočasových aktivit pro děti a mládež
Zpracoval V. Trávníková, A. Mikulíková
Předkládá M. Pech
Počet příloh
Popis problémuRada kraje Vysočina usnesením č. 1580/33/2010/RK ze dne 18. 10. 2010 schválila Pravidla Rady kraje Vysočina pro přidělování dotací na pořádání celoročních volnočasových aktivit pro děti a mládež. Na základě těchto pravidel budou jednotlivé žádosti posouzeny hodnotící komisí.
Návrh řešení OŠMS předkládá radě kraje návrh na jmenování hodnotící komise. Návrh byl sestaven na základě usnesení Komise pro sport a volný čas. Za stranu KDU-ČSL byl navržen, oproti níže uvedenému usnesení, do této hodnotící komise pan František Holas, který nahradí pana Ladislava Bártu.
StanoviskaKomise pro sport a volný čas Rady kraje Vysočina:
Usnesení 12/05/2010/Ksvč
Komise pro sport a volný čas Rady kraje Vysočina
souhlasí
s předloženými Pravidly Rady kraje Vysočina pro přidělování dotací na pořádání celoročních volnočasových aktivit pro děti a mládež pro rok 2011 (Opatření Programu rozvoje kraje 2.4.1: Rozvoj aktivit volného času s důrazem na dlouhodobé a pravidelné aktivity) a
souhlasí
s nominací zástupců Komise pro sport a volný čas Rady kraje do hodnotící komise v tomto pořadí: Dagmar Nejedlá (předsedkyně), Roman Ondrušek, Ladislav Bárta, Martin Paclík a Luboš Straka.
Usnesení bylo přijato 7 hlasy (0 proti, 0 se zdrželo).
Návrh usneseníRada kraje
jmenuje
* hodnotící komisi pro Pravidla Rady kraje Vysočina pro přidělování dotací na pořádání celoročních volnočasových aktivit pro děti a mládež ve složení:
ODS - Luboš Straka
KDU-ČSL - František Holas
ČSSD - Dagmar Nejedlá, Martin Paclík
KSČM - Roman Ondrušek
OŠMS - Věra Trávníková, Alena Mikulíková, Vilibald Prokop, Petr Horký
* Dagmar Nejedlou předsedou hodnotící komise pro Pravidla Rady kraje Vysočina pro přidělování dotací na pořádání celoročních volnočasových aktivit pro děti a mládež.
Odpovědnost odbor školství, mládeže a sportu
Termín prosinec 2011
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz