Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-36-2010-07

RK-36-2010-07.doc
Číslo materiálu07
Číslo jednacíRK-36-2010-07
NázevNávrh na provedení rozpočtového opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek
ZpracovalE. Jozífek
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o zvýšení finančních prostředků na realizovanou akci v oblasti sociálních věcí, Domov pro seniory Velké Meziříčí - novostavba .
Vzhledem k rozšíření předmětu díla o požadavky budoucího uživatele objektu dochází i k navýšení konečné ceny díla. Tyto více práce jsou řešeny dodatkem č.4 k smlouvě o dílo.
Na základě těchto skutečností je nutné uhradit provedené práce. Finanční krytí těchto více prací je možné realizovat rozpočtovým opatřením v rámci kapitoly Nemovitý majetek, kterým bude navýšena příloha M4 a snížena příloha M6. Informaci o uzavření dodatku smlouvy o dílo vzala rada kraje na vědomí usnesením 1571/33/2010/RK.
Návrh řešení OM navrhuje schválit rozpočtové opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek, kterým budou pokryty výdaje na více práce akce Domov pro seniory Velké Meziříčí - novostavba zvýšením přílohy M8 - Investice v sociálních věcech o částku 1 500 tis. Kč při současném snížení přílohy M6 - Investice v kultuře o 1 500 tis. Kč, akce Muzeum Vysočiny Pelhřimov - vybudování depozitáře .
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky k navrhovanému rozpočtovému opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
rozpočtové opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek spočívající ve zvýšení přílohy M8 - Investice v sociálních věcech o částku 1 500 tis. Kč při současném snížení přílohy M6 - Investice v kultuře o částku 1 500 tis. Kč.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín listopad 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz