Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-35-2010-09

RK-35-2010-09.doc  RK-35-2010-09pr01.pdf  RK-35-2010-09pr02.pdf
Číslo materiálu09
Číslo jednacíRK-35-2010-09
NázevStanovisko k návrhu na umístění stavby Obchodní centrum Špitálské předměstí Jihlava JIH
Zpracoval E. Jozífek
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuV zastoupení investora UNIMEX GROUP, UIF a.s se na odbor majetkový obrátila projekční kancelář PROfi Jihlava, spol. s r.o. se žádostí o souhlas s výstavbou propojovací místní komunikace pro navrhovanou stavbu Obchodní centrum Špitálské předměstí Jihlava JIH . Komunikace se dotýká pozemků ve vlastnictví kraje - areál ZZS KV. Následně byla žádost doplněna o žádost o vyjádření ke kompletnímu návrhu projektové dokumentace pro vydání územního rozhodnutí a umístěním stavby Obchodní centrum Špitálské předměstí Jihlava JIH .
Návrh řešení OM navrhuje vyslovit souhlas s dotčením pozemků ve vlastnictví kraje Vysočina pro účely územního řízení. Další stupně projektové dokumentace budou předloženy a v případě souhlasu s řešením bude uzavřena smlouva zakládající právo stavby pro investora před zahájením stavebního řízení. Věcně se záměr pozemků kraje dotýká tak, že bude přesvahována část areálu ZZS KV s návazností na plánovanou komunikaci a přeložku vedení NN a upraveno napojení stávající komunikace pro pěší na novou komunikaci.
Současně OM navrhuje vyslovit souhlas k návrhu celé stavby Obchodní centrum Špitálské předměstí Jihlava JIH dle předložené koordinační situace za předpokladu splnění podmínek obsažených ve vyjádření ZZS KV.
StanoviskaVyjádření ZZS KV je obsahem materiálu RK-35-2010-09, př. 1.
Návrh usneseníRada kraje
souhlasí
pro účely územního řízení s umístěním stavby Obchodní centrum Špitálské předměstí Jihlava JIH včetně dotčení pozemků par.č.1040/7; 1040/11; 1039/1 v k. ú. Horní Kosov ve vlastnictví kraje Vysočina a nemá námitek k návrhu stavby Obchodní centrum Špitálské předměstí Jihlava JIH dle předložené části projektové dokumentace ve stupni DÚR zapracované EUROPROJEKT, spol. s r. o. - koordinační situace D3 - za předpokladu splnění podmínek obsažených ve vyjádření Zdravotnické záchranné služby kraje Vysočina, příspěvkové organizace ze dne 25. 10. 2010
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 12. 11. 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz