Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-30-2010-02

RK-30-2010-02.doc
Číslo materiálu02
Číslo jednacíRK-30-2010-02
NázevNávrh na provedení rozpočtového opatření rozpočtu roku 2010 v rámci kapitoly Nemovitý majetek
ZpracovalM. Šulc
PředkládáP. Kolář
Počet příloh
Popis problémuSchválený rozpočet kraje Vysočina na rok 2010 zahrnuje na kapitole Nemovitý majetek m.j. položky Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství /příloha M1/ a Investice v sociálních věcech /příloha M8/.
Při provádění vlastních prací při realizaci akce ÚSP Ledeč na Sázavou - Rekonstrukce sociálního zařízení v bylo nutno provést práce a dodávky, se kterými nebylo v projektové dokumentaci a výkazu výměr počítáno, avšak z důvodů zdárného dokončení díla bylo nutno tyto práce provést. Jelikož použitelné finanční prostředky na akci jsou v příloze M8 nedostatečné, je nutno provést posílení této položky.
Návrh řešení OM navrhuje schválit rozpočtové opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek, kterým budou pokryty výdaje akce ÚSP Ledeč nad Sázavou - Rekonstrukce sociálního zařízení zvýšením přílohy M8 - Investice v sociálních věcech o částku 390 tis. Kč při současném snížení přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, akce Dětský domov Nová Ves u Chotěboře - Oprava a sanace fasády II o částku 390 tis. Kč. V položce Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství jsou volné finanční prostředky a přesun neohrozí řádné dokončení akce v Dětském domově Nová Ves u Chotěboře.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky k navrhovanému rozpočtovému opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
rozpočtové opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek spočívající ve zvýšení přílohy M8 - Investice v sociálních věcech o částku 390 tis. Kč při současném snížení přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství o částku 390 tis. Kč.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín---- říjen 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz