Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-27-2010-19

RK-27-2010-19.doc
Číslo materiálu19
Číslo jednacíRK-27-2010-19
NázevZařazení nové akce Gymnázium Pacov - oprava střechy tělocvičny do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina je vlastníkem objektu Gymnázium Pacov. Na střeše nad tělocvičnou, která je součástí zařízení, začalo zatékat střešním pláštěm. Bylo zjištěno že stávající krytina zinek - titan je špatně provedena a jsou v ní trhliny vlivem roztažnosti materiálu. Bude provedeno odstranění staré krytiny a bude položena krytina nová z pozinkovaného plechu. Dále bude proveden boční revizní vstup do prostoru půdy nad tělocvičnou včetně provedení tepelné izolace stropu, která je nedostatečná.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje provést nezbytná opatření ve výše uvedeném rozsahu neprodleně před začátkem zimního období. OM proto navrhuje zařadit novou akci Gymnázium Pacov - oprava střechy tělocvičny do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství. OM nepožaduje posílení rozpočtu a navrhuje zdrojově akci krýt změnou rozpisu rozpočtu v rámci úspor u akcí uvedených v příloze M1.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k zařazení nové akce do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Gymnázium Pacov - oprava střechy tělocvičny do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
Odpovědnost odbor majetkový, ekonomický odbor
Termín 31. 8 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz