Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-25-2010-09

RK-25-2010-09.doc  RK-25-2010-09pr1.pdf
Číslo materiálu09
Číslo jednacíRK-25-2010-09
NázevUzavření smlouvy zakládající právo provést stavbu
Zpracoval P. Kolář
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina připravuje projekt Nemocnice Jihlava - pavilon urgentní a intenzivní péče , který by měl být spolufinancován z ROP. V místě výstavby nového nemocničního pavilonu je v současné době komunikace pro pěší spojující obytnou zónu s ulicí Vrchlického. Požadavek správních orgánů a statutárního města Jihlava je zajištění spojení obou lokalit prostřednictvím přeložení této komunikace pro pěší. Na základě mnoha jednání se podařilo dohodnout směnu pozemků mezi společností UNIMEX GROUP uzavřený investiční fond a.s. a statutárním městem Jihlava. Na pozemku, který Jihlava získala do svého vlastnictví a na dalších pozemcích ve vlastnictví města je možné přeložku komunikace pro pěší umístit.
Návrh řešení OM navrhuje rozhodnout uzavřít smlouvu zakládající kraji Vysočina právo postavit přeložku komunikace pro pěší na pozemcích ve vlastnictví statutárního města Jihlava.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
uzavřít mezi statutárním městem Jihlava a krajem Vysočina smlouvu zakládající kraji Vysočina právo postavit stavbu Spojovací chodník Vrchlického - Za Prachárnou na pozemcích par. č. 1039/1, 1040/3, 1040/12 v k.ú Horní Kosov ve vlastnictví Statutárního města Jihlava.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 15. 8. 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz