Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-21-2010-60

RK-21-2010-60.doc  RK-21-2010-60pr1.pdf
Číslo materiálu60
Číslo jednacíRK-21-2010-60
NázevPřihlášení projektu Vysočina 21 do soutěže Dobrá rada nad zlato
Zpracoval M. Vencovská
Předkládá I. Fryšová
Počet příloh
Popis problémuJedná se o přihlášení projektu Vysočina 21 do soutěže Dobrá rada nad zlato , která je zaměřena na rozvoj lidských zdrojů.

Soutěž Dobrá rada nad zlato vyhlašuje Národní vzdělávací fond, o.p.s. Mottem roku 2010 je: Kreativitou k inovacím . Partnery soutěže jsou organizace: British Council Česká republika, společnost ProCulture / Otevřená společnost, o.p.s., časopis Andragogika - čtvrtletník pro rozvoj a vzdělávání dospělých a internetový portál INOVACE.CZ. Záštitu nad letošním ročníkem soutěže převzala paní Monica Pignal-Bata, předsedkyně správní rady Nadace Tomáše Bati a současně dcera Tomáše Bati. Dlouhodobým cílem soutěže je vzbudit zájem široké veřejnosti o aktivity spojené s rozvojem lidských zdrojů.
Návrh řešení Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina (dále jen ORR ) navrhuje, aby se kraj Vysočina přihlásil do soutěže Dobrá rada nad zlato kreativním projektem Vysočina 21 , který byl podpořen z Revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí ČR a je řízen a administrován ORR.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
zapojení kraje Vysočina do soutěže Dobrá rada nad zlato ;
ukládá
Odboru regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina předložit přihlášku do soutěže Dobrá rada nad zlato dle materiálu RK-21-2010-60, př. 1.
Odpovědnost ORR
Termín 2. 8. 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz