Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-21-2010-32

RK-21-2010-32.doc
Číslo materiálu32
Číslo jednacíRK-21-2010-32
NázevNávrh na zařazení nové akce ÚSP Křižanov - havárie prádelny do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7
Zpracoval S. Fejt
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce do rozpočtu kraje kapitoly Nemovitý majetek.
Na základě požadavku o řešení vzniklé havárie s průnikem odpadních vod z prádelny do plynové kotelny byl odborem majetkovým proveden kamerový průzkum v podlahové části prádelny. Výsledek průzkumu ukázal na rozpadlou část kanalizace a místa kde dochází k zatékání do nosné klenby. Důvodem rozpadu potrubí je používání prášků a tekutých přípravků praček. Celkový stav vyžaduje neodkladné řešení vzniklé havárie.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje přímé zadání veřejné zakázky ÚSP Křižanov - havárie prádelny do rozpočtu kraje Vysočina, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích v roce 2010. Realizace stavebních prací bude kryta z kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích. Pro rychlé řešení vzniklé havárie a provedených kamerových průzkumech byla vyzvána firma - ZTG s.r.o., Maršovice 92, 59231 Nové Město na Moravě, která tento problém řeší. Firma předložila oceněný položkový rozpočet v cenové úrovni ÚRS Praha. Předpokládaná cena je 753 tis. včetně DPH.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky k zařazení nové akce do rozpočtu kraje, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci ÚSP Křižanov - havárie prádelny do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín červenec 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz