Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-19-2010-15

RK-19-2010-15.doc
Číslo materiálu15
Číslo jednacíRK-19-2010-15
NázevNávrh na zařazení nové akce Střední škola technická Žďár nad Sázavou - Oprava elektroinstalace do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1
Zpracoval S. Fejt
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce do rozpočtu kraje kapitoly Nemovitý majetek.
Na základě provedené kontroly dne 11. 3. 2010 Krajskou hygienickou stanicí kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě, územní pracoviště Žďár nad Sázavou, byla provedena kontrola rozmístění svítidel v učebnách školy. Tato kontrola prokázala nevyhovující stav výkonu a počtu osazených svítidel. Odbor majetkový nechal posoudit stávající páteřní rozvody a jejich životnost z Al materiálu. Z posudku vyplývá, že je nutná celková rekonstrukce elektroinstalace.
Usnesením KHS pod Čj. H555J5ZR1066S/10Zaj ze dne 21. 4. 2010 bylo přerušeno správní řízení o udělení časově neomezené výjimky o kterou požádal ředitel školy dne 26. 3. 2010 a stanoven termín odstranění nedostatků do časově omezené výjimky 31.12. 2012. Pro náročnost celé výměny elektroinstalace je třeba v tomto roce zadat zpracování projektové dokumentace.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje zařadit akci Střední škola technická Žďár nad Sázavou - Oprava elektroinstalace do rozpočtu kraje Vysočina, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství. Realizace prováděcí projektové dokumentace bude kryta z kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky k zařazení nové akce do rozpočtu kraje, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Střední škola technická Žďár nad Sázavou - Oprava elektroinstalace do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín červen 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz