Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-18-2010-19

RK-18-2010-19.doc
Číslo materiálu19
Číslo jednacíRK-18-2010-19
NázevPředání majetku k hospodaření Zdravotnické záchranné službě kraje Vysočina, příspěvkové organizaci
Zpracoval P. Dvořák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o předání nemovitostí nově postaveného areálu v Jemnici do užívání Zdravotnické záchranné službě kraje Vysočina, příspěvková organizace.
Kraj Vysočina je mimo jiné vlastníkem pozemku par. č. 1832/39 o výměře 1222 m2 v k.ú. a obci Jemnice, na kterém dle schváleného investičního plánu realizuje stavbu Zdravotnická záchranná služba kraje Vysočina - výjezdové stanoviště Jemnice . Nově zřízené výjezdové stanoviště zdravotnické záchranné služby bude dokončeno a zkolaudováno v průběhu měsíce června tohoto roku. Celkové náklady vynaložené na pořízení výjezdového stanoviště zdravotní záchranné služby představují částku cca 7,4 mil Kč. Pozemek par. č. 1832/39, na kterém je výjezdové stanoviště umístněno, byl do vlastnictví kraje Vysočina převeden darem od města Jemnice.
Návrh řešení Po dokončení stavby a vydání kolaudačního souhlasu na stavbu Zdravotnická záchranná služba kraje Vysočina - výjezdové stanoviště Jemnice , je nezbytné provést změny v majetku předaného k zajištění činnosti Zdravotnické záchranné služby kraje Vysočina, příspěvková organizace.
Návrh usnesení předpokládá doporučit Zastupitelstvu kraje Vysočina schválit dodatek Zřizovací listiny Zdravotnické záchranné služby kraje Vysočina, příspěvkové organizace, kterým jsou předávány nemovitosti nově zřízeného výjezdového stanoviště Jemnice k hospodaření.
StanoviskaOdbor zdravotnictví souhlasí s návrhem řešení dle materiálu RK-18-2010-19.
Návrh usneseníRada kraje
doporučuje
zastupitelstvu kraje prostřednictvím schválení dodatku Zřizovací listiny Zdravotnické záchranné služby kraje Vysočina, příspěvkové organizace předat do hospodaření organizace nemovitosti nově zřízeného výjezdového stanoviště Jemnice
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 22. 6. 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz