Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-18-2010-12

RK-18-2010-12.doc
Číslo materiálu12
Číslo jednacíRK-18-2010-12
NázevNávrh na zařazení nové akce Domov mládeže a Školní jídelna Jihlava - oprava střechy - havárie do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1
Zpracoval H. Javůrková
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce do rozpočtu kraje.
Dne 15. 2. 2010 došlo k poškození střechy na objektu Domova mládeže a Školní jídelny Jihlava na základě velkého zatížení sněhem. Osazené sněhové zábrany nedokázaly toto nadměrné zatížení sněhem udržet a tím došlo k utržení sněhových zábran a následnému poškození střechy. Na základě místního šetření a následného jednání s projektantem, zhotovitelem a dodavatelem krytiny, bylo dohodnuto, že bude provedeno doplnění sněhových zábran, aby jíž v budoucnu nemohlo dojít k opakovanému poškození těchto střech. Dodavatel poskytne slevu na materiál a zhotovitel provede osazení na svůj účet.
Rozpočet na provedení této opravy je cca 75 tis. Kč.
Návrh řešení OM navrhuje zařadit novou akci Domov mládeže a Školní jídelna Jihlava - oprava střechy - havárie do rozpočtu kraje Vysočina na rok 2010, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství s tím, že finanční krytí v rozsahu nákladů na provedení opravy je navrhováno zajistit formou změny rozpisu rozpočtu v rámci stávající výše kapitoly Nemovitý majetek.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky k zařazení nové akce do rozpočtu kraje, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Domov mládeže a Školní jídelna Jihlava - oprava střechy - havárie do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství .
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín červen 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz