Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-12-2010-59

RK-12-2010-59.doc
Číslo materiálu59
Číslo jednacíRK-12-2010-59
NázevVeřejná zakázka Dodávka medicinálních a technických plynů pro zdravotnická zařízení kraje Vysočina
Zpracoval J. Jelínek
Předkládá L. Kettner
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina ve smyslu ust. § 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, ve funkci centrálního zadavatele vyhlásil nadlimitní veřejnou zakázku s názvem Dodávka medicinálních a technických plynů pro zdravotnická zařízení kraje Vysočina s evidenčním číslem VZ 60040665.
Předmětem veřejné zakázky byla dodávka medicinálních a technických plynů v lahvích nebo kontejnerech, kapalného kyslíku do středotlakých zásobníků a poskytování dalších služeb spojených s dopravou plynů na místo určení. Součástí předmětu veřejné zakázky byl i pronájmem potřebného počtu lahví nebo svazku lahví či středotlakých resp. záložních zásobníků na kapalný kyslík. A to včetně provádění jejich pravidelné údržby, průběžné kontroly, revizních prohlídek a jiných pro bezvadný a bezpečný provoz zařízení nezbytných úkonů (týká se i lahví nebo svazku lahví či středotlakých zásobníků v majetku zadavatele). Dále bylo předmětem veřejné zakázky zaškolení provozních pracovníků zadavatele pro užívání zásobníků.
Předpokládaná hodnota zakázky byla vyčíslena na 18,3 mil Kč.
Zakázka byla uveřejněna na centrální adrese dne 8. 1. 2010, otevírání obálek proběhlo dne 03. 03. 2010 v sídle administrátora zakázky firmy RTS.
Návrh řešení V průběhu lhůty pro podání nabídek zadavatel neobdržel žádnou nabídku a takovýto stav zakládá povinnost zadavatele zadávací řízení zrušit.
Návrh usnesení předpokládá rozhodnout v souladu § 84 odst. 1 písm. a) zákona
č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách o zrušení tohoto zadávacího řízení včetně rozhodnutí o dalším postupu.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zrušit zadávací řízení na veřejnou zakázku Dodávka medicinálních a technických plynů pro zdravotnická zařízení kraje Vysočina (evidenční číslo VZ 60040665);
ukládá
* odboru zdravotnictví zabezpečit odeslání oznámení o zrušení zadávacího řízení k uveřejnění a doručení písemné oznámení všem uchazečům o veřejnou zakázku;
* odboru zdravotnictví a ředitelům zdravotnických zařízení zřizovaných krajem připravit podklady na vypsání nového zadávacího řízení na Dodávku medicinálních a technických plynů pro zdravotnická zařízení kraje Vysočina .
Odpovědnost odbor zdravotnictví
Termín 31. 12. 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz