Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-12-2010-38

RK-12-2010-38.doc  RK-12-2010-38pr1.pdf  RK-12-2010-38pr2.pdf
Číslo materiálu38
Číslo jednacíRK-12-2010-38
NázevSTAVÍME PRO VÁS - Propagace stavebních činností na majetku kraje Vysočina prostřednictvím informačního panelu
Zpracoval L. Seidl
Předkládá I. Šteklová
Počet příloh
Popis problémuOdbor sekretariátu hejtmana (OSH) hledá cesty jak zvyšovat pocit sounáležitosti občanů našeho kraje s krajem Vysočina. Pro komunikaci vně i uvnitř úřadu používáme jednotný vizuální styl , jehož úkolem je vytvoření jednotné charakteristické firemní kultury a prezentace společnosti.
Na oddělení vnějších vztahů se obrátili pracovníci majetkového odboru (OM), oddělení správy realit, s upozorněním na možnost prezentovat kraj Vysočina v bezprostřední blízkosti realizace stavebních činností, ve kterých je kraj v roli investora. Hlavním smyslem nové formy propagace by bylo prezentovat činnost kraje Vysočina na svém majetku - tedy upozornit na fakt, že kraj Vysočina pečuje o svůj majetek a snaží se vylepšovat poskytované veřejné služby díky finančním investicím ze svého rozpočtu.
Návrh řešení Na základě společné diskuze OSH a OM vznikl manuál, který stručně a jednoduše vysvětluje důvod, pravidla a náležitosti propagace stavebních činností na majetku kraje Vysočina prostřednictvím informačního panelu. V materiálu RK-12-2010-38, př. 1 přikládáme finální verzi manuálu, který je ke stažení na webových stránkách
www.kr-vysocina.cz/publicita/stavimeprovas společně se šablonami doporučeného vzhledu informačních panelů, které umožňují jednoduché zhotovení grafiky. Požadavky na zajištění informačního panelu jsou uvedeny ve smlouvě o dílo.
Předkládaný manuál slouží zejména potřebám odboru majetkového, resp. dodavatelským/zhotovitelským firmám pro pozemní stavby. Informační panely jsou v souladu s jednotným vizuálním stylem kraje Vysočina.
Propagace jména kraje Vysočina u liniových staveb je od roku 2007 řešena pomocí přenosných značek, které má k dispozici odbor dopravy, resp. je využívá Krajská správa a údržba silnic Vysočiny. V materiálu RK-12-2010-38, př. 2 je pro připomenutí zobrazen vzhled přenosných značek pro liniové stavby.
StanoviskaOdbor majetkový
Souhlasíme s předloženým materiálem.

Odbor dopravy a silničního hospodářství
Současný systém propagace stavebních činností u liniových staveb považujeme za vyhovující.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
systém propagace stavebních činností na majetku kraje Vysočina prostřednictvím informačního panelu.
Odpovědnost OM, OSH
Termín průběžně
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz