Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-11-2010-33

RK-11-2010-33.doc  RK-11-2010-33pr1.xls
Číslo materiálu33
Číslo jednacíRK-11-2010-33
NázevNávrh na změnu investičního plánu u Psychocentra - manželské a rodinné poradny kraje Vysočina, příspěvkové organizace
Zpracoval R. Sýkora
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuPsychocentrum - manželská a rodinná poradna kraje Vysočina, příspěvková organizace, poskytuje odborné sociální poradenství a služby intervenčního centra pro osoby ohrožené domácím násilím. O tyto služby poskytované odbornými pracovníky, psychology a rodinnými poradci je ze strany občanů kraje Vysočina vzrůstající poptávka. K zajištění těchto sociálních služeb má příspěvková organizace v současné době k dispozici pouze jedno osobní vozidlo, které využívají pracovníci organizace jak k přepravě mezi jednotlivými detašovanými pracovišti, tak i k návštěvám klientů v jejich bydlišti.
V průběhu měsíce března 2010 nastoupila zpět do zaměstnání ředitelka příspěvkové organizace PhDr. Olga Hinková. Pro plnění svých pracovních úkolů potřebuje mít k dispozici osobní automobil, který jí bude plně k dispozici.
Návrh řešení Odbor sociálních věcí navrhuje, aby rada kraje schválila zařazení nákupu osobního vozidla do čerpání investičního plánu Psychocentra - manželské a rodinné poradny kraje Vysočina, příspěvkové organizace, pro rok 2010 dle materiálu RK-11-2010-33, př. 1, přičemž hodnota závazného ukazatele Investiční dotace zůstává nezměněna.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
čerpání investičního plánu Psychocentra - manželské a rodinné poradny kraje Vysočina, příspěvkové organizace, pro rok 2010 dle materiálu RK-11-2010-33, př. 1, přičemž objem závazného ukazatele dotace na investice zůstává nezměněn.
Odpovědnost odbor sociálních věcí, ředitelka Psychocentra - manželské a rodinné poradny kraje Vysočina, příspěvkové organizace
Termín 31. 12. 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz