Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-07-2010-55

RK-07-2010-55.doc
Číslo materiálu55
Číslo jednacíRK-07-2010-55
NázevZapojení komisí Rady kraje Vysočina do předcházení vzniku odpadů
Zpracoval E. Navrátilová
Předkládá Z. Ryšavý
Počet příloh
Popis problémuNa první zasedání Komise pro životní prostředí a zemědělství (Kzžp) Rady kraje Vysočina v letošním roce byl předložen materiál o spolupráci Kzžp při předcházení vzniku odpadů.
Kzžp rozhodla o zasílání programu zasedání komise a podkladů pro jednání komise pro další zasedání pouze v elektronické podobě a doporučila radě kraje, aby doporučila stejné opatření dalším komisím rady.
Návrh řešení Navrhujeme, na základě doporučení Komise pro životní prostředí a zemědělství Rady kraje Vysočina, aby rada kraje doporučila dalším komisím Rady kraje Vysočina zasílat podklady a materiály k jednání komise pro další zasedání pouze v elektronické podobě. Všichni členové komisí disponují e-mailovou adresou, na kterou jsou jim pravidelně program setkání i podklady zasílány. Nejlepší odpad je ten, který nevznikne. Komise mohou být dobrým příkladem v předcházení vzniku odpadů ostatním.
StanoviskaUsnesením 001/01/2010/Kzžp Komise pro zemědělství a životní prostředí Rady kraje Vysočina rozhodla o zasílání programu zasedání komise a podkladů pro jednání komise pro další zasedání pouze v elektronické podobě a doporučila radě kraje doporučit stejné opatření ostatním komisím rady kraje.
Návrh usneseníRada kraje
doporučuje
komisím Rady kraje Vysočina, aby program a podklady pro jednání komise pro další zasedání byly zasílány pouze v elektronické podobě.
Odpovědnost OŽP
Termín průběžně
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz