Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-04-2010-06

RK-04-2010-06.doc
Číslo materiálu06
Číslo jednacíRK-04-2010-06
NázevNávrh na zařazení nové akce Domov pro seniory Mitrov - Úpravy společných prostor do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7
Zpracoval S. Fejt
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o nové zařazení stavební akce Domov pro seniory Mitrov - Úpravy společných prostor do přílohy M7 rozpočtu.
Ve schváleném rozpočtu kraje je finančně kryta akce Domov pro seniory Mitrov - oprava podlah a elektroinstalace (příloha M7 rozpočtu). OM plánoval pro tuto organizaci ještě další akci s názvem Domov pro seniory Mitrov - Úpravy společných prostor . Tato akce není rozpočtem kryta a je uvedena v zásobníku akcí. OM v rámci přípravy a prověřování návaznosti obou akcí a zjištění provozních a technických souvislostí zjistil, že je vhodné začít s úpravami společných prostor. Tyto stavební práce zajistí přesun šaten a zázemí pro zaměstnance z půdních prostor do suterénu a následně po stavební přípravě půdních prostor bude možné realizovat páteřní rozvody elektroinstalace v půdních prostorách. Akce Domov pro seniory Mitrov - Úpravy společných prostor je projekčně zpracována.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje na základě konzultací s ředitelem Domova pro seniory Mitrov a odborným posudkem ze strany projektanta zajistit v roce 2010 pouze projektovou dokumentaci na schválenou stavební akci Domov pro seniory Mitrov - Oprava podlah a elektroinstalace a využít většinu finančních prostředků na realizaci akce Domov pro seniory Mitrov - Úpravy společných prostor .
Nevyhovující šatny zaměstnanců a statika nosných částí podlah mají přímou souvislost stavebně technického charakteru s navrženým posunem realizace akce Domov pro seniory Mitrov - Oprava podlah a elektroinstalace na rok 2011.
Navržené zařazení nové akce nemá dopad na výši kapitoly Nemovitý majetek.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
zařazení stavební akce Domov pro seniory Mitrov - Úpravy společných prostor do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 -Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 26. 1. 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz