Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-37-2009-04

RK-37-2009-04.doc
Číslo materiálu04
Číslo jednacíRK-37-2009-04
NázevNávrh na provedení rozpočtového opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M4
Zpracoval E. Jozífek
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o zvýšení finančních prostředků na realizovanou akci v oblasti sociálních věcí, Domov pro seniory Velké Meziříčí - novostavba .
Schválený rozpočet kraje Vysočina na rok 2009 zahrnuje na kapitole Nemovitý majetek, přílohu M4 - Investice v sociálních věcech a přílohu M4 - Investice ve zdravotnictví. V této příloze je mimo jiné uvedena stavba Domov pro seniory Velké Meziříčí - novostavba . Stavba je zahájena.
Vzhledem k příznivým klimatickým podmínkám a intenzivní stavební činnosti dochází k mírnému předstihu ve stavebním harmonogramu na výše uvedené akci. Na základě těchto skutečností je nutné uhradit provedené práce ve větším objemu než předpokládá stávající finanční krytí akce rozpočtem. Finanční krytí těchto prací je možné realizovat přesunem v rámci přílohy M4 schváleného rozpočtu mezi částí Investice v sociálních věcech a částí Investice ve zdravotnictví.
Návrh řešení Návrh usnesení předpokládá schválení rozpočtového opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek, spočívající ve snížení přílohy M4 - Investice ve zdravotnictví (akce Dětské centrum Jihlava - přístavba rehabilitačního pavilonu) o částku 2 mil. Kč při současném zvýšení přílohy M4 - Investice v sociálních věcech (akce Domov pro seniory Velké Meziříčí - novostavba ) o částku 2 mil. Kč.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k navrhovanému rozpočtovému opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
rozpočtové opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek spočívající ve zvýšení přílohy M4 - Investice v sociálních věcech o částku 2 mil. Kč při současném snížení přílohy M4 - Investice ve zdravotnictví o částku 2 mil. Kč.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín prosinec 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz