Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-34-2009-32

RK-34-2009-32.doc
Číslo materiálu32
Číslo jednacíRK-34-2009-32
NázevVeletrh vysokoškolských zkušeností
Zpracoval A. Mikulíková
Předkládá M. Pech
Počet příloh
Popis problémuOddělení mládeže a sportu plánuje dne 4. 12. 2009 uspořádat setkání budoucích maturantů a stávajících či bývalých studentů vysokých škol, dále jen VŠ, pod názvem Veletrh vysokoškolských zkušeností, dále jen VVZ. Toto setkání si klade za cíl informovat budoucí absolventy všech typů středních škol o studiu na vysokých školách, respektive jednotlivých fakultách a oborech formou osobní konzultace o všem, co mladé lidi o VŠ zajímá (výbava knihoven, samotných škol, koleje, studentské zázemí, volný čas, náročnost studia atd.). Účastníci, kteří projevili zájem předat své zkušenosti, se budou účastnit VVZ ve svém volném čase bez nároku na finanční odměnu. Předpokládané náklady vzniklé
s organizováním této akce činí 8 000 Kč. Jde o náklady na zajištění občerstvení účastníků.
Návrh řešení OŠMS navrhuje finanční krytí této akce z rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2009 z kapitoly Školství, mládeže a sportu - Vzdělávací programy EU - Školení a informační kampaň ke vzdělávacím programům EU, mezinárodní spolupráci a interkulturnímu vzdělávání v maximální výši 8 000,- Kč.
Stanoviska
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
* informace o pořádání Veletrhu vysokoškolských zkušeností ve dne 4. 12. 2009;
* pokrytí nákladů spojených s organizací Veletrhu vysokoškolských zkušeností z kapitoly Školství, mládeže a sportu - Vzdělávací programy EU - Školení a informační kampaň ke vzdělávacím programům EU, mezinárodní spolupráci a interkulturnímu vzdělávání v maximální výši 8 000,- Kč.
Odpovědnost odbor školství, mládeže a sportu, ekonomický odbor
Termín 31. 12. 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz