Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-24-2009-22

RK-24-2009-22.doc
Číslo materiálu22
Číslo jednacíRK-24-2009-22
NázevZměna názvu akce uvedené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek v příloze M1
Zpracoval S. Fejt
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuPři rekonstrukci střešního pláště nad učebnami byl vznesen požadavek ze strany školního zařízení pro využití půdních prostor na přístupové cesty k učebnám. Odbor majetkový nechal tuto alternativu posoudit dotčenými orgány státní správy. Jejich kladná stanoviska nám poskytují možnost v roce 2010 provést výměnu oken, elektroinstalace a samostatný přístup v 3.NP do jednotlivých tříd. Tato úprava znamená lépe využit stávající prostory na soustředění výuky do jednoho objektu sloučených škol.
Odsouhlasená stavební akce zastupitelstvem kraje na rok 2009 v příloze M1 Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice n P.- oprava oken a elektroinstalace předpokládá zpracování projektové dokumentace v roce 2009 s následnou realizací v roce 2010.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje změnu názvu stavební akce ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice n P.- oprava oken a elektroinstalace na ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice nad Pernštejnem - stavební úpravy a s tím související změnu rozpočtu akce z neinvestičních výdajů na výdaje investiční.
StanoviskaOdbor ekonomický: nemá připomínky k návrhu usnesení.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
změnu názvu stavební akce uvedené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek v příloze M1, rozepisující položku Technické zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství z ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice n P.- oprava oken a elektroinstalace na nový název ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice nad Pernštejnem - stavební úpravy .
Odpovědnost odbor majetkový
Termín červenec 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz