Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-13-2009-14

RK-13-2009-14.doc
Číslo materiálu14
Číslo jednacíRK-13-2009-14
NázevDelegování zástupce zřizovatele do hodnotící komise na akci Dodávka drtí určených k vysprávkám vozovek pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, příspěvkovou organizaci v roce 2009
Zpracoval J. Boček
Předkládá H. Strnadová
Počet příloh
Popis problémuKrajská správa a údržba silnic Vysočiny, příspěvková organizace zajišťuje veřejnou zakázku na dodávky na akci: Dodávka drtí určených k vysprávkám vozovek pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, příspěvkovou organizaci v roce 2009 - provoz Jihlava, cestmistrovství Moravské Budějovice, cestmistrovství Náměšť nad Oslavou a cestmistrovství Třebíč .
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky drtí určených k vysprávkám vozovek pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, příspěvkovou organizaci v roce 2009 - provoz Jihlava, cestmistrovství Moravské Budějovice, cestmistrovství Náměšť nad Oslavou a cestmistrovství Třebíč na základě objednávek.
Veřejná zakázka na dodávky je vypsána formou zjednodušeného podlimitního řízení v souladu se zákonem č 137/2006 Sb,. o veřejných zakázkách v platném znění.
Návrh řešení Výzva na akci Dodávka drtí určených k vysprávkám vozovek pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, příspěvkovou organizaci v roce 2009 - provoz Jihlava, cestmistrovství Moravské Budějovice, cestmistrovství Náměšť nad Oslavou a cestmistrovství Třebíč , v souladu s ustanoveními § 12, odst. 2, § 26 odst. 1 písm. b), § 38 a § 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, zadaná formou zjednodušeného podlimitního řízen,í byla provedena Krajskou správou a údržbou silnic Vysočiny, příspěvkovou organizací. Tato výzva je v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina ze dne 22. 7. 2008 (dále jen Pravidla), kterými se stanoví praktické provedení postupů kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina. Zadávací dokumentace na výše uvedenou zakázku byla schválena odborem majetkovým Krajského úřadu kraje Vysočina dne 16. 3. 2009.
Podle čl. 5 odst. 4 Pravidel Rada kraje deleguje zástupce zřizovatele do hodnotící komise na akci Dodávka drtí určených k vysprávkám vozovek pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, příspěvkovou organizaci v roce 2009 - provoz Jihlava, cestmistrovství Moravské Budějovice, cestmistrovství Náměšť nad Oslavou a cestmistrovství Třebíč , která se uskuteční dne 22. 4. 2009 od 9:00 hodin v zasedací místnosti Krajské správy a údržby silnic Vysočiny, příspěvkové organizace, Kosovská 1122/16, Jihlava.
Hodnotící komise bude současně vykonávat funkci komise pro posouzení nabídek.
StanoviskaOdbor majetkový nemá k předloženému materiálu žádné připomínky a souhlasí s formou výběrového řízení.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
pana/paní .................... a zástupce politického klubu ............. a paní Ing. Ivanu Ševecovou, pracovnici odboru dopravy a silničního hospodářství, jako zástupce zřizovatele, a pana/paní ................... a zástupce politického klubu ...............a paní Ing. Jitku Královou, pracovnici odboru dopravy a silničního hospodářství jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise na akci: Dodávka drtí určených k vysprávkám vozovek pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, příspěvkovou organizaci v roce 2009 - provoz Jihlava, cestmistrovství Moravské Budějovice, cestmistrovství Náměšť nad Oslavou a cestmistrovství Třebíč , která se uskuteční dne 22. 4. 2009.
Odpovědnost odbor dopravy a silničního hospodářství
Termín 1. 12. 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz