Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-10-2009-39

RK-10-2009-39.doc
Číslo materiálu39
Číslo jednacíRK-10-2009-39
NázevDelegace zástupců zřizovatele do hodnotící komise pro Nemocnici Nové Město na Moravě, příspěvkovou organizaci
Zpracoval J. Koten
Předkládá L. Kettner
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Nové Město na Moravě, příspěvková organizace, Žďárská ul. 610, 592 31 Nové Město na Moravě (dále jen nemocnice), vyhlásila:
* veřejnou zakázku zadanou formou zjednodušeného podlimitního řízení dle § 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), nazvanou Dialyzátory a v souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek žádá o delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise.
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení jsou dodávky dialyzátorů pro hemodialyzační oddělení. Předmět plnění je rozdělen na 3 části dle plochy a UF koeficientů. Podrobná specifikace a předpokládaná spotřeba je uvedena v zadávací dokumentaci. Kritéria hodnocení jsou výše nabídkové ceny - 40%, způsob sterilizace - 35% a vlastnosti membrány dialyzátorů - 25%. Obchodní podmínky jsou zpracovány v kupní smlouvě, která je součástí zadávací dokumentace a bude sloužit k uzavření smluvního vztahu s vítězem zadávacího řízení.
První jednání hodnotící komise (po otevírání obálek s nabídkami) je stanoveno na 30. 3. 2009 od 9:20 na adrese Žďárská ul. 610, 592 31 Nové Město na Moravě, v zasedací místnosti ředitelství nemocnice č. 3.

* veřejnou zakázku zadanou formou zjednodušeného podlimitního řízení dle § 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), nazvanou Dezinfekce a v souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek žádá o delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise.
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení jsou pravidelné dodávky dezinfekcí, jejichž specifikace a přepokládaná spotřeba je uvedena v zadávací dokumentaci. Jedná se o desinfekční prostředky na ruce, na kůži, na sliznice, na nástroje, pro vyšší stupeň dezinfekce, na plochy, povrchy a předměty, na malé plochy ve spreji, HDZ přístrojů, na sanitární zařízení, na podložní mísy.
Kritériem hodnocení je nejnižší nabídková cena. Obchodní podmínky jsou zpracovány v kupní smlouvě, která je součástí zadávací dokumentace a bude sloužit k uzavření smluvního vztahu s vítězem zadávacího řízení.
První jednání hodnotící komise (po otevírání obálek s nabídkami) je stanoveno na 30. 3. 2009 od cca 10:30 hodin na adrese Žďárská ul. 610, 592 31 Nové Město na Moravě, v zasedací místnosti ředitelství nemocnice č. 3.
Návrh řešení Podle čl. 5 odst. 4 Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina rozhoduje rada kraje o účasti zástupce zřizovatele v hodnotící komisi.
Návrh předpokládá doplnění zástupců z řad členů zastupitelstva a jednoho zástupce z řad pracovníků úřadu, jako zástupců zřizovatele a jejich náhradníků do hodnotící komise přímo na jednání rady. S ohledem na stejný termín jednání je doporučeno delegovat stejné zástupce zřizovatele do hodnotících komisí pro obě veřejné zakázky.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
* ..........................................., zástupce politické strany ................................. a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru zdravotnictví, jako zástupce zřizovatele a ......................................................., zástupce politické strany ............................................. a Ing. Tomáše Halačku, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru zdravotnictví, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku Dialyzátory pro Nemocnici Nové Město na Moravě, příspěvkovou organizaci, Žďárská ul. 610, 592 31 Nové Město na Moravě;
* ..........................................., zástupce politické strany .................................... a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru zdravotnictví, jako zástupce zřizovatele a ......................................................., zástupce politické strany ............................................. a Ing. Tomáše Halačku, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru zdravotnictví, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku Dezinfekce pro Nemocnici Nové Město na Moravě, příspěvkovou organizaci, Žďárská ul. 610, 592 31 Nové Město na Moravě.
Odpovědnost OZ
Termín 20. 3. 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz