Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-10-2009-32

RK-10-2009-32.doc  RK-10-2009-32pr1.doc
Číslo materiálu32
Číslo jednacíRK-10-2009-32
NázevNominace na členy komise pro výběr manažera projektu Vzdělávání energetiků na Vysočině
Zpracoval K. Ubr
Předkládá M. Pech
Počet příloh
Popis problémuMateriál řeší nominaci na členy komise pro výběr manažera projektu Vzdělávání energetiků na Vysočině (dále jen Projekt ).

Střední průmyslová škola Třebíč (dále jen SPŠ Třebíč ) po projednání v odborné skupině Projektu vyhlásila výběrové řízení na zaměstnance na pozici manažer Projektu. Znění výzvy k podávání přihlášek je uvedeno v materiálu RK-10-2009-32, př. 1. V této souvislosti požádal ředitel SPŠ Třebíč kraj o nominaci dvou členů do výběrové komise. Komise bude složena z 6 členů s právem hlasovat (po dvou za SPŠ Třebíč, kraj Vysočina a ČEZ, a. s.) a z přizvaných odborníků bez hlasovacího práva.
Návrh řešení OŠMS navrhuje radě kraje nominovat na členy komise pro výběr manažera Projektu radní pro školství Marii Kružíkovou a zmocněnce rady kraje Miloše Vystrčila. OŠMS dále navrhuje nominovat na náhradníky Miroslava Pecha a Kamila Ubra pro případ neúčasti nominovaných členů na jednání komise.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
nominuje
* .............................. a .............................. na členy komise pro výběr manažera projektu Vzdělávání energetiků na Vysočině;
* .............................. a .............................. na náhradníky členů komise pro výběr manažera projektu Vzdělávání energetiků na Vysočině.
Odpovědnost odbor školství, mládeže a sportu
Termín 31. 3. 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz