Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-07-2009-17

RK-07-2009-17.doc  RK-07-2009-17pr1.doc
Číslo materiálu17
Číslo jednacíRK-07-2009-17
NázevPříprava projektového záměru DERES
Zpracoval V. Jáchim
Předkládá P. Pavlinec
Počet příloh
Popis problémuNa základě partnerské spolupráce s regionem Friuli Venezia Giulia vznikl v roce 2007 záměr realizovat mezinárodní projekt zabývající se využitím elektronických rezervačních systémů v regionálním zdravotnickém prostředí. Tento projektový záměr byl zpracován do první výzvy Operační programu Nadnárodní spolupráce Střední Evropa, bohužel nebyl přijat k realizaci. Na základě poznatků a připomínek řídícího orgánu programu byl záměr modifikován a došlo také k rozšíření projektového týmu. Téma nového záměru je založeno na výměně dat mezi složkami zdravotního systému v regionu. Záměr je rozpracován v příloze č. 1 materiálu.
Návrh řešení Vzhledem k tomu, že termín podání žádosti o financování projektu z programu Střední Evropa je 18.3.2008, detaily projektu jako je konečné složení projektového týmu a přesný rozpočet projektu pro Vysočinu jsou stále ještě konzultovány interně či s řídícím orgánem ve Vídni a s potencionálními partnery.

V této chvíli je odbor informatiky přesvědčen, že je nutné získat souhlas rady kraje s plánovanou přípravou žádosti s rolí Vysočiny jako Lead partnera , vedoucího celého projektu.

Ve chvíli, kdy bude znám přesný rozpočet projektu pro Vysočinu, bude rada kraje informována o této skutečnosti a požádána o předběžné schválení dofinancování v případě přijetí záměru k realizaci.
StanoviskaProjektová kancelář (Grémium ředitele):.
Projektová kancelář (grémium ředitele) souhlasí s přípravou žádosti o financování projektu včetně dalších navrhovaných kroků
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
přípravu žádosti o financování projektu DERES dle materiálu RK-07-2009-17, př. 1.
Odpovědnost odbor informatiky
Termín-- březen 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz