Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-33-2008-12

RK-33-2008-12.doc
Číslo materiálu12
Číslo jednacíRK-33-2008-12
NázevVeřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce
Zpracoval M. Šulc
Předkládá P.Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina a na základě Výzvy pro podání nabídek, seznamu oslovených zájemců a jmenování hodnotící komise schválených Ing. Miroslavem Houškou, členem rady kraje pro oblast financí a majetku, zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby Akademie - VOŠ, Gymn. a SOŠ Světlá nad Sáz. - Rekonstrukce kamenosochařského přístřešku
Akce je kryta finančními prostředky z rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2008 a je uvedena v příloze č. M 1 rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství na kapitole Nemovitý majetek.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení nabídek hodnotící komise vyhodnotila jako nejvhodnější nabídku z důvodu nejnižší nabídkové ceny takto :
Akademie - VOŠ, Gymn. a SOŠ Světlá nad Sáz. - Rekonstrukce kamenosochařského přístřešku - dodavatel ATOS, spol. s r.o. Ledeč nad Sázavou, Husovo nám. 139, 584 01 Ledeč nad Sázavou s nabídkovou cenou 4 091 502,- Kč bez DPH /celkem 3 nabídky, hodnoceny 3 nabídky/.
Délka záruky na jakost díla, termín zhotovení díla a další obchodní podmínky byly pevně stanoveny podmínkami pro podání nabídky. Komise doporučila zadavateli uzavřít s tímto uchazečem smlouvu o dílo.
Člen rady pro oblast financí a majetku Miroslav Houška rozhodl dne 20.10.2008 o zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodavatele v souladu s doporučením komise. Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek.
Podle Čl. 2 odst. (5) Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí člena rady kraje pro oblast financí a majetku Miroslava Houšky o zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce na akci Akademie - VOŠ, Gymn. a SOŠ Světlá nad Sáz. - Rekonstrukce kamenosochařského přístřešku dodavateli ATOS, spol. s r. o. Ledeč nad Sázavou, Husovo nám. 139, 584 01 Ledeč nad Sázavou.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 4. 11. 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz