Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-31-2008-22

RK-31-2008-22.doc
Číslo materiálu22
Číslo jednacíRK-31-2008-22
NázevDelegace zástupců zřizovatele do hodnotící komise
Zpracoval J. Koten
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Třebíč, příspěvková organizace, Purkyňovo nám. 2, 674 01 Třebíč (dále jen nemocnice), jako zadavatel, potřebuje zajistit veřejnou zakázku zadanou formou zjednodušeného podlimitního řízení dle § 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, nazvanou Dialyzační monitory vč. nezaměnitelného spotřebního materiálu .
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je:
* dodávka přístrojového vybavení - 2 ks dialyzačních monitorů pro provoz dialyzačního střediska nemocnice, včetně instalace, zaškolení obsluhy, uvedení do provozu a zajištění záručního servisu.
* opakované dodávky nezaměnitelného spotřebního materiálu nutného pro provoz dialyzačních monitorů (sety, filtry apod., u kterých nelze libovolně zaměňovat dodavatele) na čtyři roky.

V souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina (dále jen pravidla) žádá nemocnice o delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise.
Jednání hodnotící komise je stanoveno na 29. 10. 2008 na 9:00 hodin na adrese zadavatele ve velké zasedací místnosti administrativní budovy ve 3. patře.
Návrh řešení Podle čl. 5 odst. 4 pravidel rozhoduje rada kraje o účasti zástupce zřizovatele v hodnotící komisi. Návrh předpokládá doplnění zástupce z řad členů zastupitelstva, jednoho zástupce z další politické strany a jednoho zástupce z řad pracovníků úřadu, jako zástupců zřizovatele a jejich náhradníků do hodnotící komise přímo na jednání rady.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
.........................., zástupce politické strany KSČM ...................... a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako zástupce zřizovatele a .............................., zástupce politické strany KSČM .......................... a Romana Sýkoru, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku Dialyzační monitory vč. nezaměnitelného spotřebního materiálu , pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci, Purkyňovo nám. 2, 674 01 Třebíč.
Odpovědnost Nemocnice Třebíč, příspěvková organizace, odbor sociálních věcí a zdravotnictví
Termín 22. 10. 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz