Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-31-2008-20

RK-31-2008-20.doc
Číslo materiálu20
Číslo jednacíRK-31-2008-20
NázevDelegace zástupců zřizovatele do hodnotící komise pro Nemocnici Jihlava, příspěvkovou organizaci
Zpracoval J. Koten
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Jihlava, příspěvková organizace, Vrchlického 59, 586 01 Jihlava (dále jen nemocnice), jako zadavatel, potřebuje zajistit dvě podlimitní veřejné zakázky zadané formou otevřeného řízení dle § 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), nazvané Dodávka dialyzátorů pro Nemocnici Jihlava a Dodávka hemodialyzačních monitorů pro Nemocnici Jihlava .

Předmětem plnění první veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je průběžná dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro hemodialýzu a hemodiafiltraci po dobu 1 roku (klasifikace předmětu plnění dle CPV - 33181200-4 Filtry pro hemodialýzu).

Předmětem plnění druhé veřejné zakázky je dodávka 12 ks hemodialyzačních monitorů, z toho 6 monitorů s možností provádět hemodialýzu a 6 monitorů s možností provádět hemodialýzu a on-line hemodiafiltraci (klasifikace předmětu plnění dle CPV - 33181100-3 Přístroje pro hemodialýzu). Součástí dodávky je instalace, uvedení do provozu, provedení předávacích zkoušek a zaškolení obsluhy.

V souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina (dále jen pravidla) žádá nemocnice o delegování zástupců zřizovatele do obou hodnotících komisí.

První jednání hodnotící komise na veřejnou zakázku Dodávka dialyzátorů pro Nemocnici Jihlava je stanoveno na 18. 11. 2008 v 10:00 hodin na adrese zadavatele v zasedací místnosti ředitelství Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace.

První jednání hodnotící komise na veřejnou zakázku Dodávka hemodialyzačních monitorů pro Nemocnici Jihlava je stanoveno na 25. 11. 2008 v 10:00 hodin na adrese zadavatele v zasedací místnosti ředitelství Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace.
Návrh řešení Podle čl. 5 odst. 4 pravidel rozhoduje rada kraje o účasti zástupce zřizovatele v hodnotící komisi. Návrh předpokládá doplnění zástupce z řad členů zastupitelstva, jednoho zástupce z další politické strany a jednoho zástupce z řad pracovníků úřadu, jako zástupců zřizovatele a jejich náhradníků do hodnotící komise přímo na jednání rady.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
* .........................., zástupce politické strany KSČM a Jana Kotena, pracovníka zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako zástupce zřizovatele a ........................, zástupce politické strany KSČM a Romana Sýkoru, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako náhradníky za zástupce zřizovatele, do hodnotící komise pro veřejnou zakázku Dodávka dialyzátorů pro Nemocnici Jihlava , pro Nemocnici Jihlava, příspěvkovou organizaci, Vrchlického 59, 586 01 Jihlava.
* .........................., zástupce politické strany ČSSD a Jana Kotena, pracovníka zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako zástupce zřizovatele a ........................, zástupce politické strany ČSSD a Romana Sýkoru, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako náhradníky za zástupce zřizovatele, do hodnotící komise pro veřejnou zakázku Dodávka hemodialyzačních monitorů pro Nemocnici Jihlava , pro Nemocnici Jihlava, příspěvkovou organizaci, Vrchlického 59, 586 01 Jihlava.
Odpovědnost Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace
Termín 11. 11. 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz