Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-31-2008-06

RK-31-2008-06.doc
Číslo materiálu06
Číslo jednacíRK-31-2008-06
NázevNávrh na zařazení nové akce Gymnázium a SOŠ M. Budějovice - havárie, oprava kanalizace do kapitoly Nemovitý majetek
Zpracoval P.Čermák
Předkládá P.Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce, řešící havárii kanalizace Gymnázia a Střední odborné školy v Moravských Budějovicích.
V září tohoto roku došlo k neprůchodnosti kanalizace a vyplavení splašků v prostorách školy. Odbor majetkový zadal posouzení předmětné části kanalizace a provedenou kamerovou zkouškou bylo zjištěno popraskání a sesunutí části kanalizace.
Návrh řešení Návrh řešení předpokládá výměnu havarijní části kanalizace. K zajištění realizace odstranění havárie návrh dále předpokládá zařazení nové akce Gymnázium a SOŠ M. Budějovice - havárie, oprava kanalizace do přílohy M1, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, kapitoly Nemovitý majetek, rozpočtu kraje Vysočina na rok 2008. Finanční krytí této nově zařazené akce předpokládá odbor majetkový z úspor u akcí realizovaných v letošním roce. Realizací akce bude zajištěno odvedení odpadních vod.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k zařazení nové akce Gymnázium a SOŠ M. Budějovice - havárie, oprava kanalizace do kapitoly Nemovitý majetek, příloha M1 Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství s tím, že zdrojové krytí na tuto akci bude řešeno formou změny rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M1.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Gymnázium a SOŠ M. Budějovice - havárie, oprava kanalizace do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství s tím, že zdrojové krytí na tuto akci bude řešeno formou změny rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M1.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 31. října 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz