Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-30-2008-45

RK-30-2008-45.doc
Číslo materiálu45
Číslo jednacíRK-30-2008-45
NázevDelegace zástupců zřizovatele do hodnotící komise
Zpracoval J. Koten
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Havlíčkův Brod, příspěvková organizace, Husova 2624, 580 01 Havlíčkův Brod (dále jen nemocnice), jako zadavatel, potřebuje zajistit dvě veřejné zakázky zadané formou otevřeného řízení dle § 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), nazvané Dodávka hemodialyzačních monitorů a souvisejícího spotřebního zdravotnického materiálu pro Nemocnici Havlíčkův Brod a Dodávka hemodialyzátorů pro Nemocnici Havlíčkův Brod .

Předmětem plnění první veřejné zakázky v rámci zadávacího řízení je dodávka 10 - ti nových hemodialyzačních přístrojů (CPV 33181100-3) vč. bezplatného poskytování plného servisu na všechny přístroje po dobu 5 let vč. instalace, uvedení do provozu, provedení předávacích zkoušek a zaškolení obsluhy. Předmětem plnění je dále průběžná dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro hemodialýzu a hemodiafiltraci (CPV 33141500-5) po dobu 5 let.

Předmětem druhé veřejné zakázky je průběžná dodávka hemodialyzátorů pro hemodialýzu a hemodiafiltraci po dobu 5 let (filtry pro dialýzu CPV 33181200-4).

V souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina (dále jen pravidla) žádá nemocnice o delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise.

První jednání hodnotící komise (po otevírání obálek) na veřejnou zakázku Dodávka hemodialyzačních monitorů a souvisejícího spotřebního zdravotnického materiálu pro Nemocnici Havlíčkův Brod i na veřejnou zakázku Dodávka hemodialyzátorů pro Nemocnici Havlíčkův Brod je stanoveno na stejný termín na den 3. 12. 2008 na 13:00 hodin v zasedací místnosti budovy interny v 6. NP na adrese Nemocnice Havlíčkův Brod, příspěvková organizace, Husova 2624, 580 01 Havlíčkův Brod.
Výkonem zadavatelských činností pro obě uvedené zakázky je pověřena STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r.o., Průběžná 48, 370 04 České Budějovice.
Návrh řešení Podle čl. 5 odst. 4 pravidel rozhoduje rada kraje o účasti zástupce zřizovatele v hodnotící komisi. Návrh předpokládá doplnění zástupce z řad členů zastupitelstva, jednoho zástupce z další politické strany a jednoho zástupce z řad pracovníků úřadu, jako zástupců zřizovatele a jejich náhradníků do hodnotící komise přímo na jednání rady.
S ohledem na stejný termín jednání pro obě veřejné zakázky doporučujeme delegovat stejné zástupce zřizovatele.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
* .........................., zástupce politické strany KSČM a Romana Sýkoru, pracovníka zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako zástupce zřizovatele a ........................, zástupce politické strany KSČM a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako náhradníky za zástupce zřizovatele, do hodnotící komise pro veřejnou zakázku Dodávka hemodialyzačních monitorů a souvisejícího spotřebního zdravotnického materiálu pro Nemocnici Havlíčkův Brod , pro Nemocnici Havlíčkův Brod, příspěvkovou organizaci, Husova ul. 2624, 580 01 Havlíčkův Brod;
* .........................., zástupce politické strany KSČM a Romana Sýkoru, pracovníka zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako zástupce zřizovatele a ........................, zástupce politické strany KSČM a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako náhradníky za zástupce zřizovatele, do hodnotící komise pro veřejnou zakázku Dodávka hemodialyzátorů pro Nemocnici Havlíčkův Brod , pro Nemocnici Havlíčkův Brod, příspěvkovou organizaci, Husova ul. 2624, 580 01 Havlíčkův Brod.
Odpovědnost Nemocnice Havlíčkův Brod, příspěvková organizace, odbor sociálních věcí a zdravotnictví
Termín 6. 10. 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz