Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-30-2008-15

RK-30-2008-15.doc
Číslo materiálu15
Číslo jednacíRK-30-2008-15
NázevNávrh na zařazení nové akce Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice - havárie, oprava kanalizace kuchyně do kapitoly Nemovitý majetek
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce, řešící havárii kuchyně Střední školy řemesel a služeb Moravské Budějovice. Při úklidu kuchyně před zahájením školního roku bylo zjištěno masívní zatečení do stropní konstrukce. Ve varně kuchyně byla provedena výměna prasklých podlahových vpustí, ale toto opatření se ukázalo jako nedostačující.
Návrh řešení Návrh řešení předpokládá propojení odpadních potrubí pod stropem varny kuchyně, celoplošnou opravu vodotěsné izolace varny a pokládku nové dlažby. Návrh dále předpokládá zařazení nové akce Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice - havárie, oprava kanalizace kuchyně do přílohy M1, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, kapitoly Nemovitý majetek, rozpočtu kraje Vysočina na rok 2008. Finanční krytí této nově zařazené akce předpokládá odbor majetkový z úspor u akcí realizovaných v letošním roce. Realizací akce bude zajištěn provoz kuchyně do doby plánované rekonstrukce kuchyně.
StanoviskaOdbor ekonomický souhlasí se zařazením nové akce Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice - havárie, oprava kanalizace kuchyně do kapitoly Nemovitý majetek, příloha M1 Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
Zdrojové krytí na tuto akci bude řešeno změnou rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M1.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice - havárie, oprava kanalizace kuchyně do rozpočtu kraje Vysočina na rok 2008, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství s tím, že krytí akce bude řešeno změnou rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M1.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín- října 2008- 31
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz