Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-26-2008-05

RK-26-2008-05.doc
Číslo materiálu05
Číslo jednacíRK-26-2008-05
NázevZměna názvu akce uvedené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek v příloze M1
Zpracoval S. Fejt
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o změnu akce zařazené v rozpočtu kraje z neinvestiční na investiční.
V příloze M1 rozpočtu, která rozepisuje položku technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství je mj. zařazena akce ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická, Bystřice n. P. - oprava střechy Praktické školy jako neinvestiční akce. V letošním roce se předpokládá zpracování projektové dokumentace s následnou realizací v roce 2009.
Odbor majetkový nechal zpracovat projektovou dokumentaci výměny střešního pláště budovy Vyšší odborné školy a Střední odborné školy zemědělsko-technické v Bystřici nad Pernštejnem, ul. Kulturní, kde probíhá výuka a odborný výcvik žáků. Připravovaná projektová dokumentace musela z původního zadání (tj. opravy krytiny) přejít na kompletní výměnu nosných prvků a podhledů stropních konstrukcí. V důsledku statického posouzení a nezbytných vyjádření dotčených orgánů byl stanoven rozpis prací a výměn v takovém měřítku, že se nejedná o opravu, nýbrž o celkovou rekonstrukci střechy.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje schválit změnu názvu stavební akce uvedené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek v příloze M1, rozepisující položku Technické zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství z ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice n P. - oprava střechy Praktické školy na ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice n P. - rekonstrukce střechy Praktické školy a s tím související změnu rozpočtu akce z neinvestičních výdajů na výdaje investiční.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k návrhu usnesení.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
změnu názvu stavební akce uvedené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek v příloze M1, rozepisující položku Technické zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství z ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice n P. - oprava střechy Praktické školy na nový název ,,VOŠ a SOŠ zemědělsko-technická Bystřice n P. - rekonstrukce střechy Praktické školy
Odpovědnost odbor majetkový
Termín srpen 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz