Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-24-2008-53

RK-24-2008-53.doc  RK-24-2008-53pr1.tif  RK-24-2008-53pr2.tif
Číslo materiálu53
Číslo jednacíRK-24-2008-53
NázevVeřejná zakázka malého rozsahu na služby
Zpracoval M. Stloukalová
Předkládá J. Strejček
Počet příloh
Popis problémuJedná se o informaci o zadání veřejné zakázky malého rozsahu členem rady kraje.
Odbor územního plánování a stavebního řádu realizoval v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina (dále jen Pravidla), na základě Výzvy k podání nabídky, seznamu oslovených dodavatelů a jmenování členů hodnotící komise, schválených Jaroslavem Hulákem, členem rady kraje pro oblast grantové politiky, územního plánování a pro oblast informatiky, zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby: Územně analytické podklady kraje Vysočina - Rozbor udržitelného rozvoje území .
Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování dokumentace Rozboru udržitelného rozvoje území, jako části Územně analytických podkladů kraje Vysočina a vytvoření digitální tématické databáze a vytvoření pravidel jak s těmito informacemi pracovat. Dokumentace bude zpracovaná v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů (dále jen stavební zákon ) a jeho prováděcí vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti.
Ve schváleném rozpočtu kraje Vysočina na rok 2008 je na kapitole Územní plánování tato akce narozpočtována a bude realizována za spolufinancování z IOP.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek, dle kritéria ekonomické výhodnosti nabídky, vyhodnotila hodnotící komise nejvýhodnější nabídku uchazeče:
Atelier T-plan, s.r.o., Na Šachtě 497/9, Praha 7, 170 00, IČ 26483734, s nabídkovou cenou 849 660,- Kč včetně DPH.
(Celkem byly podány 4 nabídky. Splnily podmínky pro předložení nabídky a byly zařazeny do dalšího hodnocení.)
Smluvní podmínky byly stanoveny ve Výzvě k podání nabídky. Jaroslav Hulák, člen rady kraje pro oblast grantové politiky, územního plánování a pro oblast informatiky rozhodl dne 24.7.2008 o výběru nejvhodnější nabídky a zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby dle výsledků hodnocení komise. Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápise o posouzení a hodnocení nabídek.
Podle Čl.2 odst. (6) Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí člena rady kraje pro oblast grantové politiky, územního plánování a pro oblast informatiky Jaroslava Huláka, o zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Územně analytické podklady kraje Vysočina - Rozbor udržitelného rozvoje území uchazeči: Atelier T-plan, s. r. o., Na Šachtě 497/9, Praha 7, 170 00, IČ 26483734.
Odpovědnost odbor územního plánování a stavebního řádu
Termín 15. 8. 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz